Маразм, шизофренія і цензура на Московії тривають: Росспоживнагляд заблокував пост на Tumblr з цитатою з "Трьох товаришів" Ремарка

Пост, який викликав претензії Росспоживнагляду, цілком складається з цитати з роману Ремарка:

"Жизнь - это болезнь, и смерть начинается с самого рождения. В каждом дыхании, в каждом ударе сердца уже заключено немного умирания - все это толчки, приближающие нас к концу." - Э. М. Ремарк, “Три товарища”

Ты хочешь знать, как быть, если ты сделал что-то не так? Отвечаю, детка: никогда не проси прошения. Ничего не говори. Посылай цветы. Без писем. Только цветы. Они покрывают все. Даже могилы.-Э. М. Ремарк, “Три товарища”

"Здесь жила Эрна Бениг - чья-то личная секретарша. Одевалась она куда шикарнее, чем могло бы ей позволить ее скромное жалование. Но было известно, что раз в неделю шеф диктовал ей до утра. Весь следующий день она проводила в очень дурном расположении духа. Были у нее два поклоника. Один любил ее и дарил ей цветы. Другого любила она и давала ему деньги.-Э. М. Ремарк, “Три товарища”

Останні чотири пости в блозі, включаючи заблокований - це цитати з "Трьох товаришів". Блог складається в основному з репоста різних фотографій і цитат з інших літературних творів.

Як повідомляє "Роскомсвобода", пост був заблокований 20 січня. Рішення про його блокування Росспоживнагляд ухвалив 17 січня.

Нагадаємо росіянам що хочуть знати правду і серфети в мережі без цензури, хвалений "Роскомнадзор" можна запросто обійти, як підскаже Google, запит має звучати приблизно так "как обойти роскомнадзор", ну це якщо Роскомнадзор не заблокував у вас Гугл, якщо заблокував шукайте в Yahoo, Bing чи в іншому інтернет пошукачі - запит і результат аналогічні.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Цього тижня відбувся просто шквал арештів: Китайські шпигуни з’являються по всій Європі – The New York Times

неділя, 28 квітень 2024, 23:42

Цього тижня у Європі відбувся шквал арештів китайських шпигунів у Європі, що відоражає нещодавно посилену реакцію континенту на шпигунську діяльність Пекіна. Про це пише The New York Times, передають Патріоти України. «Один із чоловіків, молодий британ...

Висновки з Вашингтонських баталій для України - Костянтин Єлісєєв

неділя, 28 квітень 2024, 23:28

"Минулого тижня увесь світ і насамперед Україна стали свідками напруженої політичної інтриги у Палаті представників США щодо схвалення пакета військової допомоги Україні у розмірі понад 60 млрд доларів США. Добре, що рішення Палати представників стало ...