"Мар'їнку" обстріляли та закидали гранатами

Сьогодні о 5:25 незаконні збройні формування відкрили вогонь і обстрілювали позиції контрольного поста "Мар'їнка".

Об этом сообщают в Госпогранслужбе.

Огонь террористы вели из гранатометов и стрелкового оружия. Гранаты разорвались рядом с контрольным постом. Обстрел производился со стороны населенного пункта Александровка, что на временно неподконтрольной территории.

Во время обстрела граждане и транспортные средства на контрольном посту "Марьинка" не находились. Пострадавших среди гражданских и военнослужащих нет.

Пограничники в ответ огонь не открывали.

Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....