Марс поряд: Грузинські зимові пейзажі раптом стали червоними (фото)

Незвичайний сніг випав на гірськолижному курорті.

Червоний сніг. Фото: Фейсбук

Незвичний краєвид можна було спостерігати на гірськолижному курорті Годерзі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Інтерфакс.

Незвичайні опади червонуватого відтінку синоптики пояснюють піском і дрібним пилом, які були підняті піщаними бурями на півночі Африки і на Близькому Сході та перенесені в чорноморський регіон потужними повітряними потоками.

При цьому фахівці відзначають, що дрібний пил не тільки випадає разом з опадами, фарбуючи дощ і сніг, але іноді і висить в повітрі - небо над кількома регіонами Грузії напередодні було затягнуте жовтим серпанком.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Залишили без інтернету та зв’язку: Фахівці ГУР Міноборони здійснюють масштабну кібератаку на Татарстан, - ЗМІ

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:44

Фахівці Головного управління розвідки Міноборони України у п’ятницю, 3 травня, здійснюють масштабну кібератаку на інтернет-провайдерів та операторів мобільного зв’язку в Татарстані. Про це NV повідомили джерела у спецслужбах, передають Патріоти України...

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...