Марш феміністок у Києві закінчився затриманнями (фото, відео)

Між учасниками маршу та його противниками відбулися сутички.

У Києві на Софійській площі зібралися учаснки маршу на захист прав жінок. Акція була приурочена до міжнародного дня жінок. Учаснкии акції вийшли з плакатами на захист соціальних прав жінок. Також на акції присутні представники ЛГБТ-спільноти.

Про це повідомляє кореспондент ІНФОРМАТОРа з місця подій, розповідають Патріоти України.

На марші, організованому феміністками у столиці, сталися сутички між його учасниками та представниками консервативних рухів.

Під час проведення маршу невідомі кидали в його учасників зеленкою, після чого між ними сталася бійка.За попередньою інформацією, затриманих доправили до райвідділку на вул. Прорізній.

Співробітники Національної поліції Києва затримали щонайменше трьох осіб під час маршу феміністок у центрі міста.


Марш розпочався сьогодні близько 11 години.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...