Маршрутки Рівненщини без російського шансону

У Дубно водіям міських автобусів депутати заборонили його включати

Маршрутчикам запретили включать в автобусах шансон / УНИАН

У Дубно водіям автобусів, які курсують по місту, заборонили включати шансон.

На сесії райради Дубно депутати заборонили слухати в маршрутках російський шансон. Перевізники пообіцяли провести роз'яснювальну роботу з водіями і гостро реагувати на скарги пасажирів. Про це йдеться в сюжеті ТСН, інформують Патріоти України.

Одним із приводів для заборони став інцидент, коли водій у відповідь на зауваження пасажирки, пообіцяв висадити її з маршрутки.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Щоб виправдати вбивства українських дітей у Маріуполі, на російському ТБ видали нову нісенітницю, - Казанський

понеділок, 29 квітень 2024, 23:10

"На російському ТБ видали нову нісенітницю про 10-річних дітей, які ходили окупованим Маріуполем і вбивали ножами російських військових, встромляючи ножі "рівно в печінку під бронежилети", - пише український журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм...

"Знайшли гідне застосування": Роми здали новітній російський безпілотник на металолом

понеділок, 29 квітень 2024, 21:55

Роми в Тамбовській області РФ хотіли здати безпілотний літальний апарат на металолом. Про це повідомляє Baza, передають Патріоти України. За інформацією ЗМІ, співробітники пункту прийому металолому в Первомайському районі звернулися в поліцію, коли отр...