Maserati вперше за тривалий час зробила рестайлінг своїх авто (фото)

Попри перше за довгий час оновлення, дизайн кузова майже не змінився. Автомобілі можуть похвалитися новим переднім бампером і радіаторною решіткою зі зміненою конфігурацією повітрязабірників. Таким чином вдалося знизити коефіцієнт аеродинамічного опору.

Фото: nv.ua

За прикладом екстьерьера, салон також сильно не змінювали. Крім оздоблювальних матеріалів змінили приладову панель. Також, автомобілі укомплектували більш сучасною медіасистемою з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto, інформують Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Купе і кабріолет, як і раніше, будуть комплектуватися 4,7 - літровим атмосферним двигуном V8, потужністю 460 к.с. У парі з двигуном встановлять шестиступеневий автомат. Так, купе зможе розігнатися до сотні за 4,8 секунди, а максималка складе 299 км/год. Кабріолет трохи повільніший. Досягає позначки в 100 км/год за 4,9 секунди, а максималка складає 291 км/год.

Дебют купе і кабріолета GranCabrio відбувся в Нью-Йорку біля дверей фондової біржі на Уолл-стріт. Новинки надійдуть у продаж в 2018 році.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...

Народні прикмети на 27 квітня: Бережіться злодіїв

субота, 27 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 27 квітня за новим стилем вшановує апостола і священномученика Симеона, молодшого брата Йосипа Обручника, а також преподобного Стефана Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують Мартіна Сповідника, одного...