Масова бійка у центральному столичному соборі УПЦ КП: Опубліковано подробиці та фото

Затримано 23-річного чоловіка, що є мешканцем Дніпра.

Во Владимирском соборе города Киева произошла массовая драка. Об этом сообщает Еспрессо.

Известно о задержании молодого человека 1993 года рождения. Задержанный прописан в городе Днепр, при себе имел удостоверение участника боевых действий и нож. По словам полицейских, среди служителей собора есть пострадавшие.

На месте работает следственно-оперативная группа. Причины конфликта уточняются. Информации о состоянии пострадавших пока нет.


Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...