Мати забрала сина в інший світ під час власних похорон

В Індонезії під час похорон матері загинув сорокарічний син.

Ілюстрація. Фото: onlineuаПід час траурної церемонії, яка проходила 15 червня на острові Сулавесі, група чоловіків піднімала труну небіжчиці по сходах на спеціальний постамент, повідомляють Патріоти України.

У цей момент нестійка конструкція завалилася, через що люди впали вниз, а труна, яку вони несли, впала на голову сорокарічного сина померлої. Чоловіка спробували врятувати, але він помер по дорозі в лікарню. Ще кілька людей в результаті інциденту отримали травми.

Джерело: Украина Online
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Виждав момент і почав шмаляти... зробив ще контрольні постріли в голову і серце, а потім втік", - деталі розстрілу мобілізованим українцем командирів 10-го полку ЗС РФ

понеділок, 6 травень 2024, 0:55

Як вже інформували ПУ, 4 травня на окупованих територіях України військовий розстріляв командирів 10-го танкового полку ЗС РФ. Z-канали оповідають нові подробиці про "трагедію". Відомо, що стрілець – 50-річний українець Юрій Галушко. Вчора він розстріл...