Медики розповіли, як покращити здоров’я за допомогою пива

Слабоалкогольний напій при правильному використанні може бути ліками.

Ілюстрація. Фото: Day.AzЗагальновідомо, що пиво, яке є алкогольним напоєм, здатне завдати непоправної шкоди здоров'ю. У той же час, медики визнають, що при правильному використанні воно може бути використано в лікувальних цілях, повідомляють Патріоти України.

Які ж хвороби здатне вилікувати пиво?

Тепле пиво + мед + кориця + гвоздика - потужний засіб від кашлю. Необхідно нагріти склянку пива, але не доводити до кипіння. Розчинити в ньому чайну ложку меду і стільки ж гвоздики, а також щіпку кориці. Ретельно розмішати і випити безпосередньо перед сном. Курс лікування триває 5 днів.

Компрес з пивом і медом - ефективний засіб від болю в горлі. Необхідно нагріти пиво з медом до 30 градусів і змочити в напої марлеву пов'язку, віджати і покласти на шию.

Пиво + цукор + часник + лимон - перевірений рецепт від вірусних та бактеріальних захворювань дихальних органів. Подрібнити на тертці два лимона і головку часнику, пересипати отриману масу в термос, додати 300 г цукру і залити гарячим пивом 0,5 л. Дати настоятися до ранку. Приймати по 1 ст.л. 3 рази на день за 30 хвилин до прийому їжі.

Пиво + яблучний оцет - засіб проти діареї. Змішати 100 мл світлого пива з чайною ложкою оцту, розмішати і приймати по 1-2 ст. л кожні пару годин протягом всього дня.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...