Медики розповіли, від якої хвороби пиво рятує жінок

Пиво здатне захистити прекрасну половину людства від ревматоїдного артриту.

Ілюстрація. Фото: ЗМІМедики рекомендують жінкам вживати пиво, оскільки цей напій захищає від ревматоїдного артриту, повідомляють Патріоти України з посиланням на donpress.

За результатами експериментів, ризик розвитку небезпечної хвороби знижується на 31%, якщо пити пиво в невеликих дозах. Учені з Гарвардської медичної школи в Бостоні встановили, що пиво здатне захистити прекрасну половину людства від ревматоїдного артриту. Щоб довести це, фахівці провели дослідження. В експерименті взяли участь близько чверті мільйона жінок. Повідомляється, що жінки під час дослідження пили 2-3 рази в тиждень малоалкогольний напій. Результати показали, що ризик розвитку захворювання знизився на 31%.

Відзначається, що це аутоімунне захворювання проявляється симетричним ураженням кісткової і хрящової тканини. Недугу можуть супроводжувати і інші системні прояви.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найшли вила на зелені граблі: Екс-нардеп Ляшко опинився в епіцентрі скандалу щодо своєї військової кар'єри

субота, 20 квітень 2024, 0:55

Олег Ляшко дав привід "старим друзям" з телеканалу Зеленського-Коломойського пройтися по його діяльності, тепер вже у складі ЗСУ. Патріоти України пропонують ознайомитись з матеріалом ТСН, ісамим визначитись наскільки виправдана риторика кореспондента ...

Як у Німеччині розкрили російське шпигунське кубло - Борислав Береза

субота, 20 квітень 2024, 0:30

"У "Der Spiegel" вийшла гучна стаття "У Баварії заарештовано російських диверсантів - розслідування Генпрокуратури". Німеччина зіткнулася з новою шпигунською справою. За даними SPIEGEL, генеральний прокурор Єнс Роммель заарештував двох агентів, які, як...