Механізм припинення безвізу розглядатиметься 7 грудня

​Механізм тимчасового припинення дії безвізового режиму Європейського Союзу з третіми країнами буде розглянуто 7 грудня на рівні послів ЄС.

Про це повідомив європейський дипломат, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

"Попередньо розгляд запланований на 7 грудня, що є логічним", - сказав він.

За словами дипломата, зараз у деяких країн ще існують зауваження з цього питання.

Засідання тристоронньої групи (Європейський парламент, Європейська Рада та головуюча в ЄС країна), яке відбулося у вівторок в Брюсселі, завершилося без конкретних результатів.

"Обговорення питання ще продовжується", - повідомили в Європейській Раді.

Як відомо, саме від ухвалення Європейським парламентом та Радою ЄС механізму тимчасового призупинення залежить подальше ухвалення рішень щодо надання Україні безвізового режиму.

Офіційний сайт Європейського парламенту опублікував прогноз дати розгляду механізму призупинення безвізового режиму. За даними служб ЄС, це може відбутися 18 січня 2017 року.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські окупанти захопили ще два населені пункти Донеччини поблизу Очеретиного і просуваються на півдні, - DeepState (карта)

середа, 1 травень 2024, 9:23

За даними OSINT-аналітиків, росіяни просунулися в районі села Урожайне. Водночас Силам оборони вдалося відновити втрачені позиції в районі Ямполівки. . Збройні сили Російської Федерації захопили населені пункти Керамік і Новокалинове Покровського райо...

Росія вдарила ракетами по країні НАТО. Чи може польська ППО захистити західні області України?

середа, 1 травень 2024, 9:05

Ракета РФ залетіла в повітряний простір Польщі, але поляки не наважилися її збити. Військовий аналітик Дмитро Снєгирьов переконаний, що подібні дії провокують РФ на ескалацію конфлікту з країнами НАТО і, передусім, з Польщею. Нічого так не стимулює агр...