Меланія не приревнує? Трамп похвалився фото з Кім Кардашьян

Актриса та президент обговорювали проблему винесення вироків.

Дональд Трамп зустрічався з Кім Кардашьян. Фото: Соцмережі

Президент США Дональд Трамп показав у мережі спільне фото з фотомоделлю і актрисою Кім Кардашьян, повідомляють Патріоти України.

Про зустріч американський президент повідомив у своєму Twitter.

На знімку вони зображені в Овальному кабінеті: Трамп сидить за столом, при цьому Кардашьян стоїть біля його правого плеча.

Глава США уточнив, що вони обговорювали тюремну реформу і винесення вироків.

Як відомо, Кардашьян виступає за помилування засудженої за зберігання наркотиків 62-річної жінки. Телезірка почала добиватися амністії Еліс Джонсон у жовтні 2017 року, коли дізналася про її долю з Twitter.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...