Меморіалу Небесній Сотні в центрі Києва бути

Верховна Рада проголосувала за виділення ділянки під будівництво

Верховна Рада прийняла законопроект, згідно з яким для меморіалу Небесної Сотні виділено ділянку землі в центрі Києва.

За законопроект №6068 про внесення зміни до закону України Про регулювання містобудівної діяльності щодо заходів забезпечення вшанування подвигу учасників революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні проголосували 276 депутатів, повідомляє телеканал 112 Україна, інформують Патріоти України.

Авторами законопроекту виступили віце-спікер парламенту Ірина Геращенко, депутати від БПП Марія Іонова, Ірина Луценко та інші.

Розробляти проект землеустрою будуть для ділянки орієнтовною площею 1,23 га за адресою Алея Героїв Небесної сотні, 3 у Печерському районі столиці. Тут передбачається створення меморіально-музейного комплексу.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Смерть військовозобов'язаного в ТЦК Кривого Рогу: Спливли нові подробиці

вівторок, 7 травень 2024, 13:53

У військовозобов'язаного, який помер у ТЦК Кривого Рогу Дніпропетровської області, виявили токсичну дію невідомої речовини. Про це повідомляє Телеграм-канал "СВОЇ | Кривий Ріг" з посиланням на результати розтину, передають Патріоти України. За даними р...

Фанати совки дуже образилися: Китайці показали свою версію, як Сталін посилав Мікояна до Мао Цзедуна (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 13:41

Серед фанатів радянського режиму спалахнув скандал через образ диктатора Йосипа Сталіна у китайському історичному телесеріалі Дипломатичні ігри. Річ у тім, що в оприлюдненому у соцмережах уривку кривавого тирана було показано глядачам не як «великого л...