Мер Києва восени може вийти на ринг проти Леннокса Льюїса

Вічний чемпіон світу WBC і мер Києва Віталій Кличко можливо вийде на ринг у показовому бою проти екс-абсолютного чемпіона світу Леннокса Льюїса.

Чемпіон світу WBC і мер Києва Віталій Кличко восени може зустрітися на рингу з екс-чемпіоном Ленноксом Льюїсом в Києві. Про це повідомила прес-секретар мера Оксана Зінов'єва, інформують Патріоти України.

"Восени Київ вперше прийме світовий боксерський конгрес WBC. Чемпіонами за версією WBC, свого часу, були Леннокс Льюїс і Віталій Кличко. Льюїс запрошений на конгрес", - повідомила Зінов'єва.

На уточнююче питання, чи можлива зустріч боксерів на рингу, вона відповіла: "Якщо (Льюїс - ред.) погодиться на бій, то це добре, але зустріч з Кличком відбудеться в будь-якому випадку".

За її словами, і Кличко, і Льюїс давно закінчили кар'єру, тому говорити про поєдинок в класичному розумінні не зовсім коректно.

"А те, що зустріч може бути цікавою, це точно", - додала прес-секретар.

У той же час, сайт фан-клубу українських боксерів братів Кличко стверджує, що бій точно відбудеться. Він буде виставковим і в рамках благодійного аукціону.

Легендарний бій Льюїса і Кличко відбувся 21 червня 2003 року. Поєдинок пізніше визнали "боєм десятиліття в суперважкій вазі", він був зупинений лікарем через розсічення у Кличка. На момент зупинки українець вигравав на картах всіх трьох суддів з рахунком 58:56. Після бою Льюїс пообіцяв матч-реванш, але через кілька місяців оголосив про завершення кар'єри.

56-й конгрес WBC вперше пройде в Києві з 30 вересня по 5 жовтня 2018 року. У столицю прилетять близько 700 учасників конвенції з 160 країн світу. У грудні 2013 року Віталій Кличко офіційно призупинив спортивну кар'єру через політичну.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...