Мережа регоче: КНР - капустяна народна республіка даунбаса

Мережа сміхом відреагувала на нове грандіозне відкриття в ОРДЛО

Зображення: pro-donbas.in.uaВ мережі вказали на жалюгідні спроби терористів ОРДЛО налагодити економічне зростання на загарбаних територіях, відзначають Патріоти України.

Пост з заувагою в світлі початку дії безвізу для України було оприлюднено на сторінці Andreas Banderas у Twitter.

«Лoукoстер Ryanair міг би зробити перший рейс у Нановер з Донецького аеропорта імені Сергія Прокоф’єва ,а так відкрили теплицю», - написав він.



Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Боєць "Азова" розповів, чи можна було втримати Маріуполь у 2022-му

середа, 1 травень 2024, 22:41

Якби гарнізон Маріуполя, зокрема "Азов", 2022 року мав хоча б на тисячу бійців більше, події могли розвиватися зовсім інакше. Чи могли Сили оборони втримати "місто Марії", розповів офіцер бригади "Азов", оборонець Маріуполя на "Азовсталі" Ілля Самойлен...

"Дорога сейчас просто адская": Прототип цифрової речниці МЗС їздила 2022-го до Донецька

середа, 1 травень 2024, 21:51

Міністерство закордонних справ України вперше створило з використанням технологій штучного інтелекту цифрову особу Вікторію Ші, яка офіційно коментуватиме консульську інформацію. З кого "списали" образ та чому обурилася Мережа, Патріоти України пропону...