Мережа "зацікавилась рецептами" напівоголеного кондитера з Британії (відео)

25-річний кухар-кондитер Метт Адлард з британського міста Норідж став інтернет-знаменитістю не тільки завдяки своїм кулінарним рецептам, але і привабливій зовнішності. Секрет молодого кондитера в тому, що він готує лише у фартусі.

Фото от infokava.com
Патріоти України посилаючись на Нескучные новости розповідають, що готувати Метт почав два роки тому, і йому так сподобалася це справа, що він завів YouTube-канал, де почав ділитися рецептами смачних десертів.

Щоб залучити більше аудиторії (основна частина якої, звичайно ж, жінки), Адлард вирішив роздягтися і назвався «Topless Baker» («Пекар топлес». — ред.).

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Читаю забавну новину, що росіяни робили спроби вбити Зеленського. Забавну в тому плані, що є Зеленський, чи його немає - є Україна. І буде, бо тіло України виглядає інакше, ніж тіло росії", - Олена Кудренко

середа, 8 травень 2024, 0:30

"Маленький президент великої Антиукраїни. Він чимчикує довгими коридорами Кремля, де на стінах висять рідкісні пейзажі. Не здивуюсь, якщо частина з них вкрадена в України", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбу...