Мережу обурило знущання над дельфінами в Росії (фото)

У соцмережах з'явилася інформація про знущання над вихованцями в пересувному дельфінарії тульського ТРЦ.

Про це на свій сторінці написав російський політтехнолог Станіслав Бєлковський, передають Патріоти України.

"Тула. Зараз. На майданчику біля ТЦ влаштовують шоу з дельфінами, а потім скидають їх в таке корито серед сміття, де вони лежать як мертві кільки. Це свавілля вимагає розголосу, потрібен репост", - написав політтехнолог.

Даний пост активно обговорюють в соціальній мережі.

"Як довго тупе людство буде знущатися над тваринним світом? І кретини люблячі ці видовища зрозуміють, що це не гуманно? А дельфіни, може бути, розумніше нас! Добрішими і шляхетніше, це вже точно!", "В Індії дельфіни оголошені особистостями. Там заборонені дельфінарії. У багатьох країнах заборонені пересувні зоопарки", "Тульських негідників можна судити за знущання над тваринами". Люди повинні перестати фінансувати цей бєспрєдєл! Не ходіть на такі шоу. Не купуйте квитки і не сідайте за дітей на ці уявлення" - пишуть в соцмережі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...

Нардеп розповів, хто заблокував законопроєкт про ліквідацію Московської церкви

четвер, 2 травень 2024, 13:17

Прийняти закон про заборону Московської церкви в Україні (УПЦ МП) заважають не США, а інтриги парламентської монобільшості. Про це в коментарі «Главкому» повідомив нардеп від «Європейської солідарності» Микола Княжицький, який подавав альтернативний ур...