Мережу розлютила брехня про Крим у російському підручнику з історії (фото)

​Причиною став текст з нового підручника з історії Росії, в якому описується анексія Криму.

Відповідну фотографію опублікував в Twitter російський блогер Рустем Адагамов, передають Патріоти України.

"Ось таке брехня тепер в шкільному підручнику історії. Як совок фальсифікував історичні відомості, так і Росія продовжує обманювати", - написав російський блогер.

Даний пост активно коментують користувачі соціальної мережі.

"Помилка має бути "Росія, що швидко розвалюється", "Знову голіма (пост)радянська ідеологія, а не історія", "Як же вони задовбали все! Бідні школярі. Ось прийде дитина з таким питанням до батьків і що при повинні йому сказати? Що в школі відповідати? Брехати, лицемірити або вилетіти зі школи?", - пишуть в мережі.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Величезна територія, до якої українці тепер дістають": У Скабеєвої та її "експертів" паніка після рішення США поставити Україні ATACMS (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Новина про довгоочікуване рішення США поставити Україні далекобійні ракети MGM-140 ATACMS викликала справжню паніку у російської пропагандистки Ольги Скабеєвої та її міньйонів. Про це свідчить оприлюднений у соцмережах уривок однієї з її програм, перед...

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...