Метеорологи: У спеки "настають вихідні"

​Трохи персоналізації завтрашньої погоди від Наталі Діденко.

Світлина від Наталки Діденко

Антициклон Гізела та Франкоіз (і поназивають же дітей) в зоні свого впливу організують переважно суху погоду. Ми завтра милуватимемося сонцем завдяки Франкоіз. Тобто, в Україні буде сухо, передають Патріоти України.

Лише вночі хвіст фронту від циклону чи Саверіо, чи від Тілля махне по півночі і ще залишиться волога погода у східних областях.

Отже, вночі щось покапає у Житомирській, Київській та Чернігівській областях та дощі з грозами пройдуть на сході України.

Вдень - повсюди сухо малохмарно помірно тепло. Вночі, вранці, ввечері - холоднувато. Позавіває вітер. У Києві завтра без опадів, +21+24 градуси. Спека - у відпустці.

Наталя ДІДЕНКО, синоптик

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ситуація навколо Очеретиного важка і може погіршитися. Чим небезпечне просування ворога - Михайло Жирохов

вівторок, 23 квітень 2024, 11:59

Військовий експерт Михайло Жирохов прокоментував в ефірі Radio NV, яка ситуація навколо селища Очеретине, де, як повідомляється, є просування росіян, передають Патріоти України. «На жаль, ситуація навколо Очеретиного дуже важка і вона має схильність до...

"Виникло відчуття, що ми працюємо": Спікер "держради Криму" забув вимкнути мікрофон і озвучив цікаві речі (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 11:44

Так званий «голова держради» у тимчасово окупованому РФ Криму Володимир Константинов, йдучи на перерву, забив вимкнути свій мікрофон і випадково наговорив у нього зайвого. Відповідне відео було оприлюднено у соцмережах, передають Патріоти України. На н...