Межа Путіну накреслена Згори: "Ситуация очень напоминает последние месяцы жизни Сталина, который всерьез готовился к атомной войне", - Піонтковський

Об'єктивний запит на зміщення Путіна в зв'язку з його прогресуючим божевіллям є, але немає ані інституційного механізму, ані рішучих людей, здатних провести необхідну для виживання РФ, а можливо і всього світу, санацію.

Путін. Фото:www.dsnews.ua

Більшість російських "еліт" реагують вкрай негативно на ескалацію конфлікту між РФ і США, однак нічого не можуть зробити з політикою президента Володимира Путіна. Таку думку висловив російський історик і публіцист Андрій Піонтковський в інтерв'ю Русскому монітору, передають Патріоти України.

"Они разочарованы в Путине и подавлены. За исключением нескольких откровенных сумасшедших. Например, ядерным маньяком является г-н Патрушев (секретарь Совета безопасности России Николай Патрушев – ред).

Он неоднократно делал довольно дикие заявления и даже предлагал свой собственный вариант ядерной доктрины. И хоть он и не был принят официально, но фактически взят на вооружение Путиным, который сделал ядерный шантаж всего мира инструментом свой внешней политики", - розповів він.

На думку історика, вихід Росії з угоди по утилізації збройового плутонію треба розглядати саме в цій площині.

"Ситуация очень напоминает последние месяцы жизни Сталина (зима 52-53 года), мрачную атмосферу того времени. Сталин тогда совершенно серьезно готовился к атомной войне. А это не очень понравилось всем остальным членам Политбюро. И, к счастью, они нашли способ эту проблему решить и в марте советские граждане узнали о существовании синдрома Чейн-Стокса", - заявив він.

Піонтковський висловив жаль, що в розпорядженні сьогоднішнього російського "істеблішменту" немає такого інституту як Політбюро.

"Политбюро было достаточно содержательным институтом, его задачей, по прежде всего было ограничение по возможности власти первого лица. Вот посмотрите: Ленина они заточили в Горках, отравили Сталина, убрали Хрущева. Собственного говоря это был защитный механизм против безумия первого лица. В устройстве путинской России такого механизма нет", - підкреслив він.

На думку історика, в оточенні президента Путіна немає масштабних людей, які думали б про свою долю і долю держави.

"Объективный запрос на смещение Путина в связи с его прогрессирующим безумием есть, но нет ни институциального механизма, ни решительных людей, способных провести необходимую для выживания России, а возможно и всего мира, санацию", - підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Цікава статистика: Журналісти підрахували, скільки людей вбили російські військові після повернення додому за два роки

четвер, 25 квітень 2024, 20:17

Окупанти, які повернулися з війни проти України у РФ, впродовж двох років убили понад 100 людей. Найчастіше вони розправлялися з родичами та знайомими. Про це повідомило російське видання "Верстка" у четвер, 25 квітня, передають Патріоти України. Видан...

Досі вважає Путіна "впливовим політиком": Славу Дьоміна жорстко засудили за інтерв'ю з Анною Алхім

четвер, 25 квітень 2024, 20:06

Українського ведучого Славу Дьоміна засудили в Мережі за інтерв'ю зі скандальною блогеркою з Дніпра Анною Алхім, яка раніше висловлювала захоплення диктатором Володимиром Путіним. В інтерв'ю з Дьоміним вона заявила, що Путін «нагинає весь світ» і знову...