"М'ясо на забій": Як окупанти зазивають кримських школярів в воєнізовану організацію (фото)

Школярів Севастополя долучають до російського руху «Юнармія».

Про це пише видання "Крим.Реаліі", посилаючись на департамент інформації та масових комунікацій міністерства оборони РФ, передають Патріоти України.

Далі - мовою оригіналу.

19 ноября у памятника Матросу и Солдату прошла торжественная церемония вступления школьников в ряды российского военизированного движения.

«Военнослужащие развернули выставку образцов боевой техники и экипировки, вооружения береговых войск и морской пехоты, специального спасательного снаряжения, применяемого на кораблях флота. Морские пехотинцы продемонстрировали приемы рукопашного боя, а следом за ними свое мастерство показали спортсмены-кинологи и их верные четвероногие друзья из кинологического центра ДОСААФ в Севастополе», – сказано в сообщении Минобороны.

Минобороны России во взаимодействии с органами подконтрольной Кремлю власти Крыма создало на полуострове отделение российского военно-патриотического движения «Юнармия».

Украинские правозащитники не раз обращали внимание на военизированный формат воспитания детей в аннексированном Крыму. Психологи отмечают давление на сознание детей в современном образовании России.

К так называемому российскому юнармейскому движению в Севастополе приобщили 55 средних общеобразовательных учреждений, детских общественных и спортивных организаций.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...

На окупованій Донеччині помітили черговий російський "цар-танк" (фото, відео)

четвер, 25 квітень 2024, 22:17

Російський "цар-танк" зафіксували на ТОТ Донецької області. Його завдання – виводити до позицій. Втім наші бійці завжди знайдуть спосіб, аби зруйнувати плани ворога. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти Україн...