"Мільйони українців були введені в оману": Супрун розповіла, що за людина її заступник Олександр Лінчевський

Чиновник назвала обвинувачення свого заступника "спланованою політичною атакою".

Уляна Супрун. Фото: Сегодня

Сьогодні Уляна Супрун, після зустрічі з прем’єр-міністром, у соцмережі пояснила, що вирвані з контексту слова та звинувачення її заступника швидше за все спланована політична атака, повідомляють Патріоти України.

«Щоб зрозуміти цінності та позицію команди МОЗ України та Oleksandr Linchevskyy, важливо розуміти, ким є ця людина та передусім оцінювати дії. Олександр у першу чергу - досвідчений торакальний хірург. І залишився ним, прийшовши працювати в МОЗ України. Він досі працює в Київській міській клінічній лікарні №17 та продовжує лікувати людей.

Разом із нашою командою Олександр працює над проектами, які мають допомогти не лише його пацієнтам і колегам, а людям по всій Україні жити довше і якісніше. Значна частина змін, які він впроваджує, перекривають корупційні потоки.

Минулого тижня мільйони громадян були обдурені. Це була спланована політична атака та груба маніпуляція почуттями людей. У медійному просторі досі поширюються вирвані з контексту слова та брехливі звинувачення.

Коли після довгих тижнів очікування повні аудіозапис та стенограма засідання Рахункової палати, нарешті з’явилася у доступі не лише у “обраних” - усі мислячі люди розібрались. Сьогодні зустрічалися з прем’єр-міністром Volodymyr Groysman та поставили крапку в цій історії. Працюємо далі», - сказала в.о. міністра охорони здоров’я.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Зрада" сталась, поки всі спали: У Новосибірську поскаржилися на синьо-жовтий бордюр (фото)

вівторок, 30 квітень 2024, 19:29

У Новосибірську (Російська Федерація) керуюча компанія після скарг, що надійшли, вибачилася і змінила колір бордюру, який напередодні пофарбували в жовто-синій колір. Про це повідомляє "Підйом", передають Патріоти України. Зазначається, що в РФ стався ...

​І знову про свободу слова

вівторок, 30 квітень 2024, 15:52

Після включення Держдепом США питання свободи слова до проблемних в Україні – спостерігаємо якусь нездорову реакцію владних кіл. . То «прокинулись» і надіслали до Ради Європи заяву про обмеження цілої низки прав через запровадження воєнного стану. П...