Мінеральна вода в Трускавці більше не буде безкоштовною

З 1 грудня на бюветі запрацюють турнікети і каси продажу абонементів

Фото: panukraine.ua.

Відпочиваючі на курорті в Трускавці будуть змушені платити за мінеральну воду. З 1 грудня будуть продаватися абонементи і введуть ліміт на разове вживання вод «Нафтуся», «Марія», «Софія» і «Броніслава». Про це повідомляє Трускавецька міська рада з посиланням на рішення ЗАТ Трускавецькурорт, передають Патріоти України з посиланням на офіційний сайт Трускавецької міської ради.
«З 1 грудня на бюветі запрацюють турнікети і каси продажу абонементів. Вартість одного відвідування бювету складе 3,5 грн, а одноразове споживання мінеральної води не повинно перевищувати 350 мл », - йдеться в повідомленні.
У міськраді розповіли, що такий тариф знаходиться на межі рентабельності, але дозволить забезпечити утримання бювету і території навколо нього. Також це дозволить оплатити послуги дослідної лабораторії і покриє собівартість видобутку води.
Буде спрощена система входу в бювет, при цьому час його роботи залишиться тим самим: 7: 00-10: 00, 12: 00-15: 00 та 17: 00-20: 00. Також залишаються незмінні дози води (100,150,200 і 250 мл).
Безкоштовної вода залишиться тільки для місцевого населення за приписом лікаря.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...