Міністерство юстиції візьметься за боржників-роботодавців

З квітня почнуть примусово стягувати заборгованість по зарплаті.

Ілюстрація. Фото: Факти

Після аліментників, Мінюст вирішив взятися за боржників-роботодавців, повідомляють Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

У цьому будуть задіяні спеціальні штаби та мобільні групи, повідомив на брифінгу заступник міністра юстиції Сергій Пєтухов. За його словами, проблема невиплати заборгованості із зарплати в Україні накопичувалася роками, «і є досить складною».

Мобільні групи, заявив чиновник, сформує Державна виконавча служба Міністерства юстиції. Нагадаємо, раніше Мін'юст ініціював посилення санкцій до неплатників аліментів. Після вступу в силу нового закону 82 тисячам боржників обмежили виїзд за межі України, 80 тисяч осіб були обмежені в праві керувати автомобілем, а 79 тисяч боржників – позбавлені права на полювання.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Агресору урізали наступальний потенціал: На Росії знищено склад з модулями для КАБів - війскор (відео)

субота, 27 квітень 2024, 17:24

Під час атаки на військовий аеродром Кущевська у Краснодарському краї РФ було знищено склад обладнання для переобладнання бомб. Про це повідомив журналіст Андрій Цаплієнко у Telegram в суботу, 27 квітня. . "На аеродромі в станиці Кущевська сьогодні бу...

Продюсер Горова оцінила нашумілий трек Насті Каменських Moloko

субота, 27 квітень 2024, 17:02

Бізнесвумен, генеральна директорка лейблу Pomitni і колишня дружина Потапа Ірина Горова під час лекції в Інституті журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка розповіла, яке враження на неї справив новий трек Насті Каменських Moloko. Відео з лекції Горової з’...