Міністр інфраструктури повідомив хорошу звістку - у нас скоро запрацює найбюджетніша європейська авіакомпанія

Це означає, що українські громадяни зможуть придбати найдешевші авіаквитки

Володимир Омелян, міністр інфраструктури України, заявив про те, що зовсім скоро на український ринок прийде найбюджетніша європейська авіакомпанія, і українські громадяни зможуть придбати найдешевші авіаквитки, передають Патріоти України з посиланням на 112 Україна.

За словами міністра, він не стане уточнювати назву європейського лоукостера, але може сміливо заявити про те, що вже 15 березня компанія проінформує про рейси і своє бачення ринку в Україні, а також про напрямки щодо подальшої співпраці. «Я хочу анонсувати, що 15 березня відбудеться велика спільна прес-конференція з одним з найбільших європейських лоукостів, і він оголосить про входження на ринок України. Я сподіваюся, що в цей день прес-конференції відбудуться в Києві та Львові », підкреслив Омелян. За його словами, Україна йшла до цього кілька років, і встигла продемонструвати показники зростання в минулому році, який склав близько тридцяти відсотків.

Також міністр зазначив, що в 2016 році в Україні знову почали функціонувати ще п'ять аеропортів. Нагадаємо, що в кінці минулого року з'являлася інформація про те, що Україна веде переговори з найбільшими лоукостами.


Владимир Омелян, министр инфраструктуры Украины, заявил о том, что совсем скоро на украинский рынок придет самая бюджетная европейская авиакомпания, и украинские граждане смогут приобрести самые дешевые авиабилеты, передает replyua.net со ссылкой на 112 Украина.

По словам министра, он не станет уточнять название европейского лоукостера, но может смело заявить о том, что уже 15 марта компания проинформирует о рейсах и своем видении рынка в Украине, а также о направлениях по дальнейшему сотрудничеству. «Я хочу анонсировать, что 15 марта состоится большая совместная пресс-конференция с одним из самых крупных европейских лоукостов, и он объявит о вхождении на рынок Украины. Я надеюсь, что в этот день пресс-конференции состоятся в Киеве и Львове», подчеркнул Омелян. По его словам, Украина шла к этому несколько лет, и успела продемонстрировать показатели роста в прошлом году, который составил около тридцати процентов.

Также министр отметил, что в 2016 году в Украине снова начали функционировать еще пять аэропортов. Напомним, что в конце прошлого года появлялась информация о том, что Украина ведет переговоры с крупнейшими лоукостами.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Під Єкатеринбургом зростає база зберігання танків, - військовий аналітик

субота, 20 квітень 2024, 16:30

За поточних темпів військових втрат і нинішніх обсягів нового військового виробництва у Росії закінчаться всі танки приблизно за 2-2,5 року. Такі підрахунки зробив військовий оглядач Covert Cabal, передають Патріоти України. Аналітик зазначає, що з поч...

Росіяни вбивають українців "просто так", а Захід, як і раніше, говорить про необхідність "терміново виділити" Україні ППО, - Олександр Невзоров

субота, 20 квітень 2024, 16:05

"Рік тому ми всі з жахом дивилися на пса на ім'я Крим. Тоді сталася така сама історія", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Російськими бомбами було вбито цілу сім'ю, на р...