Міністр соцполітики заспокоїв громадян

Андрій Рева розповів, кого перевірятимуть соціальні інспектори

Міністр соціальної політики Андрій Рева в ефірі Громадського телебачення спростував чутки про перевірки людей соціальними інспекторами, інформують Патріоти України.

Урядовець пояснив, що на сьогодні відсутній ефективний контроль за діяльністю місцевих управлінь соціального захисту, адже усі скарги громадян відправляються тим самим чиновникам, на діяльність яких скаржаться люди.

Саме тому, за словами Міністра, Уряд підтримав запропонований Мінсоцполітики законопроект про соціальних інспекторів.

«Це контрольні органи, які будуть створені по областях. Вони підпорядковуватимуться Мінсоцполітики та будуть укомплектовані з найкращих спеціалістів», - заявив Андрій Рева та наголосив, що соціальні інспектори перевірятимуть не громадян, а чиновників, і будуть інформувати Міністра, що насправді відбувається на місцях.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...