Міністр сподівається протиснутись між крапель: У Омеляна істерика через затримання Інтерсіті Перемишль-Київ

​Керівництво ПАТ "Укрзалізниця" має зосередитися на своїх безпосередніх обов'язках.

Про це Міністр інфраструктури України Володимир Омелян написав на сторінці в Facebook в зв'язку з ситуацією, що склалася із затримкою поїзда "Інтерсіті" маршрутом Перемишль-Київ, у який сів екс-глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі, передають Патріоти України з посиланням на «Цензор».

"Закликаю керівництво УЗ залишатися в правовому полі, зосередитися на своїх безпосередніх обов'язках, зайнятися винятково належним перевезенням пасажирів і вантажу, всі інші функції повинні виконувати відповідні органи влади і громадяни", - написав Омелян.

Він зазначив, що з січня 2017 року, після передачі Укрзалізниці з-під управління Міністерства інфраструктури до Міністерства економічного розвитку і торгівлі, ця стратегічна для держави компанія стала фактично некерованою, майданчиком для політичних ігрищ та нечуваної корупції ".

Раніше в ПАТ "Укрзалізниця" заявили, що поїзд "Інтерсіті" маршрутом Перемишль-Київ, в який сіли екс-глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі разом з політиками та українськими народними депутатами, затримався в Перемишлі через певну особу, "у якого немає підстав для в'їзду в Україну".

Як повідомляв Цензор.НЕТ, 16 серпня М.Саакашвілі анонсував, що повернеться в Україну 10 вересня через пункт пропуску "Краковець" (Львівська область). Нагадаємо, 26 липня Президент України Петро Порошенко своїм указом позбавив громадянства України екс-президента Грузії, екс-голову Одеської обласної державної адміністрації Міхеіла Саакашвілі.

Пізніше нардеп і позаштатний радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив про те, що Генеральна прокуратура Грузії передала Україні факти, які не були відомі їй під час надання Міхеілу Саакашвілі українського громадянства.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...