Міністр закордонних справ Литви приніс добру звістку для України

Литовський дипломат зазначив, що громадяни України мають отримати можливість їздити до Європи без віз якомога швидше, адже українською стороною було виконано всі необхідні завдання, поставленні Європейським Союзом.

Керівник литовського міністерства закордонних справ заявив, що остаточний указ ЄС про безвізовий режим для українців стане реальним до кінця травня, інформують Патріоти України з посиланням на «Новое время».

Тому, беручи до уваги всі проблеми, на думку Лінкявічюса, до кінця весни можна отримати позитивне рішення Євросоюзу. Про це він повідомив після зібрання міністрів закордонних справ країн Європейського Союзу сьогодні, 6 лютого.

Водночас голова МЗС Литви відмітив, що сказати конкретний розклад надання безвізового режиму для України неможливо. Ця тему, за його словами, піднімалась і на сьогоднішньому засіданні в Брюсселі і вона є дещо складною та проблемною. Лінкявічюс зауважив, що подібне рішення зі сторони Європейського Союзу неймовірно важливе для українців, адже воно може стати хорошою новиною на шпальтах українських ЗМІ посеред багатьох тривожних звісток. Варто нагадати, що раніше Лінас Лінкявічюс заявляв, що сьогоднішнє загострення ситуації на Донбасі нагадує йому події в регіоні в 2014 році.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як у Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...