Мітинг під Києвом: Люди обурені цінами на проїзд (фото, відео)

Напередодні міська влада проводила переговори з маршрутниками, на які запросили й активістів. Проте жодних домовленостей досягнути не вдалося, а навпаки.

У Вишневому під Києвом місцеві мешканці вийшли на мітинг через підвищення цін на проїзд. Учасники протесту безперервно переходять дорогу, не пускаючи маршрутки до Києва, повідомляє 04598.com.ua.

За даними протестувальників, на мітинг вийшли щонайменше 100 людей, які тримають у руках плакати із закликами почути їхні вимоги зменшити ціни на проїзд та прапори. Напередодні міська влада проводила переговори з маршрутниками, на які запросили й активістів. Проте жодних домовленостей досягнути не вдалося, натомість один із перевізників заявив, що “потрібно було взагалі зробити проїзд по 20 грн”.

У грудні 2016 року вартість приміських маршруток до Вишневого з Києва підняли на одну гривню – до дев’яти. Проте вже у середині січня проїзд знову подорожчав до 12 гривень. Так само підвищили вартість проїзду і в інших маршрутках.

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...