Міжнародний аеропорт звинувачує НАБУ у аварії літака

Керівництво аеропорту "Київ" заявляє, що дії Національного антикорупційного бюро привели до аварії літака компанії BRAVO.

В офіційній заяві компанії Майстер-Авіа, яка управляє аеропортом йдеться, що «14 червня 2018 року адміністративні будівлі і термінали Міжнародного аеропорту Київ ім. І. Сікорського були заблоковані співробітниками НАБУ, озброєними автоматичною зброєю. З 10:00 14 червня до 5:00 15 червня, на протязі 19 годин керівництво аеропорту «Київ» і компанії Майстер-Авіа, в тому числі начальники відділів і ключові співробітники, утримувалися в своїх кабінетах без засобів зв'язку і можливості координувати роботу аеропорту. Таким чином була заблокована робота як комунального підприємства, так і приватної компанії Майстер-Авіа, що обслуговує аеропорт", повідомляють Патріоти України.

Також, зазначається, що наслідком дій НАБУ стала неможливість запобігти аварії літака з 169 пасажирами, який при посадці під час сильної грози викотився за межі злітно-посадкової смуги. При цьому керівництво аеропорту не мало можливості вжити відповідних погодної ситуації заходи. "Тільки завдяки злагодженій роботі рятувальних служб аеропорту ситуацію вдалося утримати під контролем і в результаті інциденту ніхто не постраждав. Подібна подія трапилася вперше за 94 роки діяльності аеропорту", - йдеться в заяві.

Керівництво аеропорту попереджає, що в разі повторного блокування роботи об'єкта силовими структурами, з метою забезпечення безпеки пасажирів і екіпажів, обслуговування рейсів буде призупинено.

Опублікував: Тетяна Ісічук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...