​Міжнародний сервіс Booking.com активно співпрацює з окупантами в Криму - нардеп Логвинський ​

Голландська компанія відкрито рекламує, укладає угоди і продає проживання в вкрадених у України санаторіях.

В Україні відкрили кримінальне провадження проти ресурсу пошуку житла Booking.com. Зазначається, що голландська компанія продовжує свою діяльність в окупованому Криму, продаючи проживання у "віджатих" в України санаторіях та готелях. Про це у соцмережі повідомив народний депутат Григорій Логвинський.

Так, провадження проти Booking.com було відкрите прокуратурою Автономної республіки Крим. Через "торгівлю вкраденим", доступ до сайту в Україні може бути заблокований. За словами нардепа, компанія, всупереч національному законодавству та міжнародному праву, а також санкціям, співпрацює з бандитською владою Криму та сприяє незаконному в'їзду на окуповану територію.

«Голландська компанія Booking.com відкрито рекламує, укладає угоди і продає проживання в вкрадених у України санаторіях і готелях Криму! Нахабство доходить до того, що продають путівки навіть у «віджаті» у Верховної Ради і Адміністрації Президента санаторії, крадучи гроші фактично у вищих органів влади України!» - наголосив Логвинський.

Нардеп закликав обмежити доступ до сайту на території України до припинення злочинної діяльності. Він також зазначив, що сервіс повинен відшкодувати Україні незаконно отримані кошти. Логвинський додав, що кожна компанія повинна задумуватися над тим, які наслідки на неї чекають у випадку, якщо вона спробує наживитися на біді українців. Мова йде про багатомільйонні збитки та кримінальну відповідальність.

«Сподіваюся, високорозвинена Голландія, яка вважає Україну не гідною бути членом ЄС, не зможе не помітити колоду в своєму оці і теж притягне до відповідальності порушника національного і міжнародного законодавства», - підсумував політик.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

Заступника Шойгу заарештували після спецоперації ГУР – ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 21:04

Арешт заступника очільника міноборони РФ Тимура Іванова пов'язаний із березневою спецоперацією Головного управління розвідки Міноборони України. Про це 24 квітня повідомили "Українська правда" й "Суспільне" з посиланням на джерела, передають Патріоти У...