Міжвідомча урядова комісія для аудиту коштів їде на Донбас

Мова йде про моніторинг майже чотирьох мільярдів гривень.

На відновлення  Донбасу необхідно не менше 1,5 мільярда доларів. Фото: Dialog.

У Донецьку і Луганську області на початку січня 2017 року приїде міжвідомча урядова комісія для аудиту коштів, виділених на відновлення постраждалих від бойових дій регіонів Донбасу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Dialog.

Справа в тому, що на останньому в 2016 році засіданні уряду постало питання з приводу цілеспрямованого використання коштів, які були виділені на відновлення інфраструктури Луганської і Донецької області. Мова йде про 3,8 мільярда гривень. Саме цієї суми і стосуватиметься аудит.

Як пояснили в уряді, дана сума була перерахована військово-цивільних адміністраціям за рахунок залишків коштів місцевих бюджетів населених пунктів, де органи державної влади тимчасово не здійснюють своїх повноважень.

Зазначимо, що у червні 2016 року Петром Порошенком був підписаний закон, завдяки якому було виділено більше 3 мільярдів гривень на відновлення зруйнованого окупантами сходу України. Ще роки 2 тому Світовий банк заявив, що для поліпшення і відновлення інфраструктури постраждалих регіонів окупованого Донбасу необхідно не менше 1,5 мільярда доларів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...

В окупанта меншає ППО на фронті – бо системи відводять прикривати тил від атак дронів СБУ. І все одно на все не вистачає, - Голобуцький

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:00

"В окупанта меншає ППО на фронті – бо системи відводять прикривати тил від атак дронів СБУ. І все одно на все не вистачає: днями СБУ благополучно підірвала дві нафтобази в Смоленщині", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмер...