"Мне один год и два месяца Путин не платит пенсию": У мережі з’явилося показове відео із палким фанатом "русского мира" (відео)

"Перелітному дятлу" окупованого Донбасу знадобився рік, щоб усвідомити свою помилку.

Скрін відео

У соціальних мережах з'явилося показове відео, на якому помітна еволюція поглядів жителя окупованої території Донбасу Ігоря Книшова, який добровільно відмовився від українського громадянства, але пізніше поскаржився на відсутність пенсії, повідомляють Патріоти України.

Відео було опубліковано в соціальній мережі Twitter.

"Я громадянин РФ, корінний житель Донбасу. Я перший отримав громадянство Росії з міста Красний луч Луганської області. І мені один рік і два місяці Путін не платить пенсію. Я в шоці, що мені ніхто не платить пенсію. Ні Росія, ні Україна, ні ЛНР", - говорить Книшов.

Користувачі мережі їдко відреагували на слова жителя Донбасу, зазначивши, що приймати громадянство РФ з його боку було помилкою.

Доля перелітного дятла", - пише автор публікації.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, — офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...