"Многоходовочка" режиссера Бортко: Невзоров висміяв вибір актора на роль ватажка "ДНР" (відео)

Журналіст нагадав, що скандальний Олексій Панін, який має зіграти роль терориста Олександра Захарченка, в минулому році "прославився" нібито зляганням з собакою.

Олексій Панін. Фото:newstut.ru

Російський журналіст Олександр Невзоров пожартував з приводу зйомок російського художнього фільму про терористів на Донбасі. По цих планах журналіст пройшовся в ефірі радіостанції Эхо Москвы, передають Патріоти України.

За його словами, режисер Володимир Бортко вибрав на роль ватажка "ДНР" Олександра Захарченка актора Олексія Паніна, який в минулому році "прославився" нібито зляганням з собакою.

"У нас же еще прелестная история, немножко припоздавший с лакейством Бортко решил снять все-таки фильм и начал пробы для фильма о Лугандоне, о ДНР и ЛНР, причем, самое пикантное в этом деле, что, кажется, на роль Захарченко приглашен артист Панин.

Не дают Бортко покоя собачки почему-то (Бортко известен выдающейся экранизацией произведения Михаила Булгакова "Собачье сердце", - ред.). А артист Панин, для того чтобы усугубить скандал, он решил отмыться в общественном мнении, и ту самую собаку отвел к ветеринару", - повідомив журналіст.

"Чтобы ее освидетельствовали на предмет изнасилования… Ее освидетельствовали и пришли к выводу, что, судя по всему, все происходило по согласию, потому что прямых следов насилия нет", - продовжив він.

При цьому співрозмовник Невзорова зі сміхом висловив думку, що Панін якнайкраще підходить на роль Захарченка. Журналіст погодився з цим, побачивши у Бортка "многоходовочку".

"Это, конечно, ну, Бортко же не дурак, он же понимает, что когда-нибудь, когда все закончится, он скажет: ребята, вы чего, офигели? Я же снимал сатиру! Вы что, не поняли, да? И вот на примере Вороненкова, который у нас официально назначается основным препаратом, наглядным пособием по перевертыванию патриотов в нормальных людей, мы можем с уверенностью говорить, что и Бортко тоже запоет примерно такие же песни рано или поздно", - заявив журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...

Говорити про заморозку війни Путін схоче хіба що зі США, але не зараз, - Сергій Таран

понеділок, 6 травень 2024, 23:29

"Оголошення у розшук очільників України так званим "МВС Росії" - це відповідь Путіна на натяки української влади, що перемовини з РФ, в принципі, можливі. Це не означає, що в Росії зовсім не хочуть поговорити про те, як поставити війну на паузу. Адже с...