"Многие начинают нас упрекать": Лукашенко зробив заяву по війні на Донбасі та миротворчій місії

"Якщо в Україні не буде миру, буде жарко всім", - вважає президент Білорусі.

О.Лукашенко. Фото: GlobalSibПрезидент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що його країна не рветься в миротворці на Донбас, але буде робити все для вирішення конфлікту, повідомляють Патріоти України з посиланням на facenews.

"Багато хто починає нам дорікати, що ми нібито рвемося в миротворці, ми нікуди не рвемося, у нас своїх проблем достатньо, але я говорив про нашу зацікавленість в спокої в Україні", - сказав Лукашенко.

Лукашенко нагадав, що Донбас - найближча до Білорусі "і географічно, і в людському відношенні гаряча точка". Він підкреслив, що українці, як і росіяни близький білорусам народ. За його словами, якщо в Україні "не буде миру, буде жарко не тільки нам, але і всім вам".

"Цей конфлікт потрібно не тільки якомога раніше погасити, ліквідувати. І в цьому ви на нас можете розраховувати", - сказав Лукашенко. Крім того, білоруський президент підкреслив, що в якому б форматі не проходили переговори, будь то переговори "нормандської четвірки", Контактної групи або двосторонні зустрічі Волкер - Сурков - "сторони завжди можуть розраховувати на сприяння Білорусі".

Тим часом, Лукашенко констатував, що до сих пір жоден пункт Мінських угод повністю не виконано. Він також зазначив, що Європа може показати приклад у вирішенні питань між Сходом і Заходом, в тому числі української кризи.

"Європа може і повинна показати приклад у вирішенні питань існуючих між Сходом і Заходом, стати місцем врегулювання злободенних проблем, перш за все, таких як українська криза", - сказав він.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...