​"Мобилизация с сегодняшнего дня??? В случае попытки мобилизации в фашистскую армию уйду партизанить - пускать эшелоны под откос", - ветеран спецназу відреагував на наказ Міноборони РФ

Наказ Шойгу про призов військовозобов’язаних запасу 14-22 червня для раптової перевірки боєготовності, викликав неоднозначну реакцію у потенційних солдатів Путіна.

Путіну потрібні нові солдати, щоб лякати світ

Загальна реакція в соцмережах не демонструє загальний ентузіазм «померти за скрепи». Мабуть всі бажаючі це зробити, вже встигли з’їздити на Донбас, і в більшості вже повернувся вантажем 200-300, або навіть якщо цілими, то вже без «скрепного романтизму», зазначають Патріоти України.

На фоні стриманих «косяків» виокремився комент Павла Шелкова з Москви. Ось, що написав чоловік у соцмережі.

Мобилизация с сегодняшнего дня???

Я присягал СССР а не ельце-путлеру-абрамовичам-фридманам бандитам и ворам. В случае попытки мобилизации в фашистскую армию уйду в партизанить пускать эшелоны под откос. В части спецназа в Крыму, (Старый Крым) где я служил при СССР проведению диверсий на территории противника нас учили!

Подавятся призывать уроды!

Нагадаємо, що вранці 14 червня в Збройних силах Росії розпочата масштабна перевірка. За словами міністра оборони Сергія Шойгу, її оголосили «для оцінки бойової та мобілізаційної готовності».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіян загнали в пастку. Купа загиблих. Буданов попередив – це не кінець. Ось справжня мета наступу - Снєгирьов

середа, 15 травень 2024, 4:15

Військового контингенту РФ, який розташований на півночі, не достатньо для широкомасштабного наступу на Харків. Такої думки притримуються не тільки в Україні, а ї наші партнери з Британії та США. Своїми діями в Харківській області ворог намагається пос...

В Криму знищили секретну базу разом з командуванням. Атакмс застав росіян зненацька - Снєгирьов

середа, 15 травень 2024, 0:56

Україна вчергове завдала ударів по важливій інфраструктурі ворога, як у самій РФ, так і на тимчасово окупованих територіях. Так, ракети Storm Shadow знищили в Криму секретну базу ППО, а Атакмс в Луганській області знищив склад боєприпасів в глибокому т...