Молоді герої: На Вінниччині підлітки знешкодили небезпечного рецидивіста (відео)

Діти схопили злочинця на гарячому, коли той обікрав стареньку односельчанку.

Фото: ТСН.Двоє підлітків на Вінниччині самотужки на гарячому затримали злодія, який обікрав стареньку. Хлопці кинулися навздогін, скрутили дорослого чоловіка і так дочекалися поліцію, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Виявилося, що школярі знешкодили бувалого рецидивіста. І у той момент ризикували своїм життям.

"Почув крик і зрозумів, що потрібно рятувати, я не думав чи у нього ніж, чи пістолет. Просто пішов рятувати", - розповідає один з затримувачів Володимир Слободяник.

Друзі Володя і Роман саме йшли вулицею, коли почули крики літньої сусідки. Вона застала на своєму подвір'ї грабіжника. Злодій утікав, хлопці кинулись за ним.

"Ми кажемо йому – "стій". Забрали у нього пакет і заламали його", - розповідає другий хлопець Роман Бешар.

Злочинця затримали і викликали поліцію.

"Найважчий момент був - це коли ми його тримали. Він почув слово "міліція" і каже до нас – "ви мене не бачили, а я вас не бачив. Давайте зробимо так", і починає тікати", - діляться хлопці.

Але його наздогнали вдруге і міцно тримали до приїзду поліції. Затримали бувалого злодія, кажуть правоохоронці. 30-річний чоловік недавно звільнився з виправної колонії. Відсидів за серію вуличних грабунків.

"Наразі він вже арештований, оголошено про підозру, ведеться розслідування. Перший раз я бачу таких молодих хлопців, які затримали злочинця", - каже начальник поліції у Вінницькій області Юрій Педос.

А батьки бояться й уявити, що було б, якби крадій мав зброю. Хоробрим школярам у поліції вручили подарунки і відзнаки. І запросили на роботу, коли виростуть.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...