Мордор потребує свята: Кремль хоче купити Усика - дають $17 000 000

Український боксер відмовився але...

О.Усик відмовився боксувати в Росії. Фото: replyua.net

Не вщухає ажіотаж навколо майбутнього бою між українцем Олександром Усиком і росіянином Муратом Гассієвим, зазначають Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

Зазначимо, що боксери повинні зустрітися у фіналі WBSS. На сьогодні українець є чемпіоном світу за версіями WBO і WBC, в скарбничці російського боксера пояса WBA і IBF.

Вирішальний поєдинок був запланований на 11 травня, але потім перенесений на 21 липня у зв'язку з травмою Олександра Усика, яку той отримав на тренуванні. Після того, як бій був перенесений на пізнішу дату Росія включилася в боротьбу за право стати приймаючою стороною цього поєдинку. Було запропоновано два міста: Москва і Сочі, але тоді українська сторона відмовилася від такої ідеї. Олександр Усик зазначив, що він за те, щоб провести поєдинок на нейтральній території, але ніяк не в РФ.

І ось, як стало відомо від Абеля Санчеса, тренера Гассієва, Олександру Усику надійде пропозиція в 17 мільйонів доларів за те, що він дасть свою згоду на проведення поєдинку в Росії. Пізніше гендиректор K2 Promotions Ukraine Олександр Красюк висловив думку, що незважаючи на величезну суму Олександр не погодиться на таку пропозицію.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 27 квітня: Бережіться злодіїв

субота, 27 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 27 квітня за новим стилем вшановує апостола і священномученика Симеона, молодшого брата Йосипа Обручника, а також преподобного Стефана Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують Мартіна Сповідника, одного...

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...