Москітна сітка: У мережі критикують нову форму збірної Росії (фото)

"Яка збірна, така й форма", - іронізують користувачі.

У мережі опубліковано фото з гостьовим комплектом форми збірної Росії для чемпіонату світу 2018 року, повідомляють Патріоти України.

Форма виконана в сірих тонах і вже зібрала чимало критичних коментарів. Зокрема, відомий російський модельєр В'ячеслав Зайцев у коментарі виданню "Чемпіонат.com" розкритикував форму команди, назвавши її блідою.

"Подивився нову гостьову форму Росії. Звичайна майка, нічого особливого в ній немає. На тих фотографіях, які зараз у мережі, сидить погано. Бідно дуже виглядає принт", – сказав Зайцев. Користувачі мереж приєдналися до критики відомого модельєра.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...