Московія в усій своїй скрепній красі: мережі обурила історія зі замерзлим на російському смітнику крокодилом

У соціальних мережах викликала обурення звістка про те, що в російській Пензі хтось з місцевих жителів викинув на сміттєзвалище крокодила і той загинув від переохолодження.

Про цей інцидент повідомив Інтерфакс.

Мешканці одного з будинків у Пензі знайшли на смітнику маленького каймана і принесли його рятувальникам, рептилію передали в зоопарк, але врятувати її не вдалося: крокодил помер через переохолодження.На це хвилею обурення відреагували користувачі соцмереж:

"Що за **йня діється у світі?", — прокоментував цю історію журналіст Костянтин Дорошенко на своїй сторінці в Facebook.

"Дивна країна. То бояришник бухають. То крокодилів викидають", "Сподіваюся, його побратими відіграються на туристах", "В Мордорі крокодили не виживають", — реагують на цій сторінці інші користувачі Facebook.

"Крокодил... В Пензі... Замерз на смерть. Дійсно, повна сюрреалістична **йня якась", — коментує подію журналіст Денис Попович на своїй сторінці в Facebook.

"А що, бохато люди живуть... Можуть дозволити собі викинути крокодила, ну не радує більше, с**а!", "Ось зовсім даремно він не вiдлетів", "Друга новина за сьогодні за крокодилів, у першій крокодилица зжерла трьох афроафриканцiв при спробі її зґвалтування", — коментують користувачі Facebook.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...