Московія знову наривається: Російські хакери атакували електророзподільну мережу в одному зі штатів в США

Мало було їм втручання у президенські вибори, вирішили продовжити.

Метою кібератаки було з'ясувати, наскільки далеко хакери можуть дійти в своїх діях Хакери напали на електророзподільну мережу в американському штаті Вермонт. Про це повідомляє The Washington Post, посилаючись на американських чиновників. Як стверджує видання, американським чиновникам вдалося знайти сліди, які вказують на причетність до події хакерського угруповання "Степ грізлі". Раніше це угруповання ФБР пов'язувало з російськими хакерами і різними кібератаками на території США. Поки що вашингтонської адміністрації не вдалося з'ясувати, з якою метою хакери атакували електророзподільну мережу в Вермонті, повідомило джерело газети.

За однією з версій, метою кібератаки було з'ясувати, наскільки далеко хакери можуть дійти в своїх діях. Раніше повідомлялося про те, що ФБР і інші американські відомства виявили код, який використовує "Степ грізлі" в транспортній і банківській сферах. Видання стверджує, що в 2015 році російських хакерів підозрювали в атаці на електромережі на Україні. Тоді мова йшла про відключення електроенергії в деяких районів Києва. Проте, ніяких підтверджень того, що кібератаки була проведена саме з території Росії, поки отримано не було.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...