"Московский политлох и советник Лондонбрала": Безлер розкритикував ватажка Захарченка та ще одного його "любого друга"

Завдяки "вдало організованій" піар-кампанії стали відомі нові злочини ватажків терористів.

Безлер знову розкритикував ватажка "ДНР". Фото: соцмережі.

Екс-ватажок горлівських бойовиків Ігор Безлер піддав жорсткій критиці "радника ватажка ДНР" Олександра Казакова, передають Патріоти України.
На своїй сторінці в соцмережі Безлер зазначає: "Я понимаю, что украсть и вывезти станки с 3 и 11 цеха Гормаша вам уже так просто не получится. Но вот, вам даже яйца на шомпол не накрутили пока, а вы так громогласно рассказали, куда сбывали украденное оборудование и комбайн с Гормаша. И если ранее об этом знали единицы, ну и помалкивали, соответственно, до поры до времени, то теперь, благодаря, Казаков, твоим дурачкам-блогерам, об этом знают все".

За його словами, ідея, яку в 2017 році озвучив Захарченко про створення так званої "Малоросії" "звучить куди смішніше". Безлер уточнив: "Вот воистину: два дебила - это сила... Осталось услышать, куда ваше бандитское кодло 800 кг платиновой сетки со Стирола пристроило. Этот вопрос вами так и не озвучен. А там битами по башке и сломанными руками можно не отделаться, и не посмотрят, что ты - московский "политолох с четырьмя паспортами и цельный советник алкаша, ожившего после "плановой операции" по выводу из запоя".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку, але офіційно заявили про "трагічну загибель"

четвер, 25 квітень 2024, 20:52

Російські окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку Любов Тимчак. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст та блогер Денис Казанський, передають Патріоти України. За його словами, російські ЗМІ публікують новину, що жінка “трагічно ...

"Перевзувся!": На росТБ засудили Трампа, який не завадив Конгресу проголосувати за виділення допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 20:44

Російські пропагандисти звинуватили колишнього президента США Дональда Трампа в тому, що він “перевзувся”. На думку рупорів Кремля, він повинен був завадити виділенню Україні військової допомоги. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст т...