Москва плавно перетвоюється на "Мацвабад": "Мажор" в центрі міста під сміх друзів дістав автомат і почав стріляти на вулиці (відео)

Ролик з'явився в Інтернеті з легкої подачі "золотих" друзів стрілка. Вони радісно коментували все, що відбувається, нітрохи не бентежачись, що на вулиці знаходяться люди і тільки завдяки щасливому випадку ніхто з простих перехожих не став жертвою.

Скріншот відеоПоліція Москви почала перевірку після того, як даний ролик поширився в Інтернеті. На кадрах видно, як "мажор", з "кавказьким акцентом" у центрі, на одній з вулиць Москви дістає зі своєї крутої іномарки автомат і починає стріляти в повітря, зробивши не один постріл під схвальні вигуки його друзів.

У кадрі можна почути моторошні крики перехожих, за пару секунд до пострілів за спиною стрілка пройшло кілька людей, але "мажори" лише сміються і ніяк не реагують на переляк людей, продовжуючи позувати для камери і вимагаючи від стрілка прокоментувати те, що трапилося.


Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...