"Москва имеет серьезные зацепки в отношении Трампа. Сказать, кого он сейчас больше боится, - сложно", - Піонтковський

Найбільш впливові люди в США, серед яких міністр оборони і міністр національної безпеки, виступають категорично проти повномасштабних зустрічей Трампа та Путіна.

У Кремлі щось знають про Дональда? Ілюстрація: Рейтерс.

Те, що комітет сенату США схвалив військовий бюджет, який передбачає надання допомоги Україні, ще не означає, що Україна отримає летальну зброю. Про це InfoResist розповів російський історик, опозиціонер Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

Він вважає, що успіхом це рішення можна буде назвати тільки після того, як Україна отримає зброю, яким можна знищувати танки агресора. А поки це важливий момент у великій політичній грі, яка йде в Вашингтоні. При цьому, зазначив експерт, Трампу, як і Обамі раніше, дуже не хочеться приймати це рішення.

«Обама же тормозил предоставление Украине летального оружия. Это еще закон должен принять сенат, палату представителей я думаю, это как-то пройдет, а потом он поступит на подпись к Трампу. Вот это будет для него очень важный тест: сможет ли он снова продемонстрировать вот эти свои пророссийские симпатии в постановке в очень серьезных обвинениях», — сказав Піонтковський.

При цьому, вважає експерт, термін вирішення цього питання буде залежати від майбутньої зустрічі Трампа і Путіна. «Если это будет также, как последний раз с Обамой, случайная встреча в коридорчике у туалета, это одно. Если это будут полномасштабные переговоры делегации на несколько часов, то другое», — зазначив він.

Піонтковський зазначив, що найбільш впливові люди в США, серед яких міністр оборони і міністр національної безпеки, виступають категорично проти повномасштабних зустрічей. «Сказать кого он (Трамп — ред.) больше боится, своего истеблишмента или Путина, в таком положении, что он сейчас мечется и предсказать, что он сделает в решающий момент очень сложно», — зазначив експерт. Історик зазначив, що зараз все більше і більше стає зрозуміло, що Москва володіє якимись серйозними зачіпками щодо Трампа.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...