Моторошна ДТП у Тернополі: Водій, який збив піхошода, сам став жертвою аварії (фото)

​Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася близько першої години ночі 15 вересня у Тернополі. На вулиці Микулинецькій водій автомобіля ВАЗ-2108, рухаючись зі сторони обласного центру, збив перехожого.

Кермувальник каже, що потерпілий раптово вибіг на дорогу і він не встиг загальмувати. Уникаючи удару, спробував з’їхати на смугу зустрічного руху. Проте невідомий все ж таки потрапив під колеса авто, повідомляють Патріоти України.

Водій легківки спинився і вийшов, щоб допомогти травмованому. Транспорт залишив на зустрічній смузі, але фари, ймовірно через удар, перестали працювати. І як результат – в ВАЗ-2108 врізався Mercedes Sprinter. Легкове авто від удару почало котитися назад, зачепивши ще раз потерпілого і самого водія.На місце ДТП виїжджала слідчо-оперативна група. Працівники поліції кажуть, що стан тридцятивосьмилітнього потерпілого важкий. У нього відкрита черепно-мозкова травма, забійна рана голови, закритий перелом обох гомілок. Він перебуває у реанімації.

До реанімаційного відділення з закритою травмою живота та грудної клітки доправили й кермувальника ВАЗу. Триває слідство. Подія внесена в ЄРДР за статтею 286 частина 1 ККУ.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найшли вила на зелені граблі: Екс-нардеп Ляшко опинився в епіцентрі скандалу щодо своєї військової кар'єри

субота, 20 квітень 2024, 0:55

Олег Ляшко дав привід "старим друзям" з телеканалу Зеленського-Коломойського пройтися по його діяльності, тепер вже у складі ЗСУ. Патріоти України пропонують ознайомитись з матеріалом ТСН, ісамим визначитись наскільки виправдана риторика кореспондента ...

Як у Німеччині розкрили російське шпигунське кубло - Борислав Береза

субота, 20 квітень 2024, 0:30

"У "Der Spiegel" вийшла гучна стаття "У Баварії заарештовано російських диверсантів - розслідування Генпрокуратури". Німеччина зіткнулася з новою шпигунською справою. За даними SPIEGEL, генеральний прокурор Єнс Роммель заарештував двох агентів, які, як...