Моторошна подія у Києві: Жінка кинулася під потяг у метро

Це сталося на одній з центральних станцій.

На станції київського метрополітену «Лук’янівська» під колеса потяга кинулася жінка. Про це повідомили в прес-службі київського метрополітену.

Співробітники метрополітену заявили, що жінка залишилася жива і станція метро вже працює в штатному режимі. «Зелена гілка. На “Лук’янівці” пасажирка кинулася під потяг. Жива, відправлена до лікарні. Вже працюємо в звичайному режимі. Будьте уважні!», – Повідомили в прес-службі.

Нагадаємо, 9 грудня на станції «Театральна» червоної гілки метрополітену впала людина прямо на рейки. В результаті НП рух поїздів було повністю обмежено і в метро утворилася величезна пробка. У прес-службі метрополітену повідомили, що пасажир, що впав на рейки, – живий.

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Міноборони РФ плаче від люті: Українські дрони влаштували "веселу ніч" у восьми областях Росії, - джерело

субота, 20 квітень 2024, 13:29

Безпілотники в ніч на 20 квітня атакували енергетичні об’єкти на території Російської Федерації. За даними джерел УНІАН, це була спільна операція Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міноборони та Сил спеціальних операцій ЗСУ, передаю...

"Працюють занадто повільно": Міноборони Британії гальмує постачання озброєння для України - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 12:59

Міністерство оборони Великої Британії звинувачують у «повільній роботі» з невикористанням половини з £900 млн для України. Затримки означають, що лише £404 млн із коштів, пожертвуваних дев’ятьма країнами, було витрачено. Про це повідомляє The Guardian,...