Моторошне запустіння: З’явилося показове відео із "процвітаючого" Донбасу

Занедбаними виявилося колись популярне місце відпочинку жителів Горлівки - Короленківські ставки.

Горлівка. Фото. rbc.uaДо війни Короленківські ставки були популярним місцем відпочинку горлівчан. Особливо в літню пору - подалі від шуму і пилу, ближче до природи, повідомляють Патріоти України з посиланням на donpress.

Тут купалися, засмагали, влаштовували пікніки, займалися спортом. На першому ставку можна було посидіти з вудкою, а біля другого - працювали кафе і човнова станція.

Зараз біля водойм безлюдно. Човнова станція не працює - її виставили на продаж. Без належного догляду поступово міліє і заростає очеретом перший ставок. Заростають і асфальтовані доріжки, по яких ходили городяни, піші та на велосипедах.

Площа біля КСКЦ «Стирол» теж ніколи не пустувала. Діти і підлітки любили кататися на скейтборді, роликах, велосипедах. Літніми вечорами гуляти тут було особливо приємно - розігріта за день хвоя активно віддавала свій аромат. Тепер тут теж малолюдно. А сам КСКЦ, який був відремонтований буквально перед війною, обтягнутий колючим дротом, біля входу - мішки з піском. Там влаштувалися бойовики.



Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...