"Може зустрітися із Путіним з приводу Донбасу": Експерти про те, що означає перемога Трампа для українців

Україна мізерно мала в зовнішньополітичних інтересах США, так що не варто говорити, що хтось буде проукраїнським, а хтось - антиукраїнським президентом.

Перемога Трампа не настільки важлива? Фото: informvest.net.

Експерти і політологи в коментарях 2000.ua розповіли, які наслідки для України матимуть результати виборів в США. Патріоти України пропонують і вам ознайомитися із їхніми думками.

Україна мізерно мала в зовнішньополітичних інтересах США, так що не варто говорити, що хтось буде проукраїнським, а хтось - антиукраїнським президентом. Про це заявив політолог, керівник Фонду «Українська політика» Кость Бондаренко. Яким би не був результат виборів, на долю України він особливо не вплине, вважає експерт. «І для Клінтон, і для Трампа Україна буде звичайною розмінною монетою у великій геополітичній грі», - вважає Бондаренко.

На думку директора Київського центру політичних досліджень і конфліктології Михайла Погребинського, незважаючи на результати виборів в США, ситуація в Україні принципово не зміниться. Америка буде нас підтримувати, тільки поки неясно, хто буде займатися Україною.

«Що стосується Трампа за частиною кризи в Донбасі, то, можливо, він зустрінеться з Володимиром Путіним і вони знайдуть якийсь важливий компроміс. Інше питання, що цей компроміс може реалізовуватися досить довго, і його обриси неясні до кінця», - вважає Погребинський. Результати виборів в США істотно не вплинуть на ставлення до України, колишніми залишаться і взаємини Росії і Америки. Про це повідомив політолог і директор Українського інституту аналізу та менеджменту політики Руслан Бортник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...