"Может, оказаться от Балоги?", - відомий волонтер відповів одіозному політику з Закарпаття

Нардеп Віктор Балога запропонував відмовитись від окупованих територій.

Фото:kolo.poltava.ua

Відповідь на таку пропозицію політика волонтер Юрій Касьянов опублікував у своєму блозі, повідомляють Патріоти України.

"Виктор Балога призвал отказаться от оккупированных территорий. Провести референдум, и - отказаться. Уверен, это сработает - большинство украинцев, уставших от бесконечного "мира", готовы забыть про оккупированный Донбасс. Но забудет ли про нас Москва?..

Нет, не забудет. Война идёт не за Донбасс, а за всю Украину. Признав поражение, отказавшись от территорий, бросив людей, проживающих в оккупации, забыв про беженцев, сделав бессмысленными все жертвы, найдем ли мы в себе силы сопротивляться дальше?..

Для чего умирать, если можно просто сдаться?..", - заявив активіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Бундесвері знову трапився витік інформації: Доступними стали таємні відеонаради - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 14:15

У німецькому Бундесвері стався витік даних про таємні відеонаради. Секретну інформацію можна було знайти у мережі у відкритому доступі, передають Патріоти України з посиланням на Die Zeit.

В окупованому Бердянську підірвали авто зі зрадником

неділя, 5 травень 2024, 14:03

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області вдень 5 травня пролунав вибух. Українські партизани передали "привіт" черговому зраднику, який працював у створеній окупантами "виправній колонії": його підірвали в автомобілі. Зрадник помер дома. ...