Можуть і переглянути: Гройсман прокоментував введення абонплати за газ

Прем`єр вважає, що у разі невідповідності рішення про абонплату на газ можуть і переглянути.


Ось що він пише з цього приводу у своємуTwitter: "Хочу подивитись на структуру платежу. Якщо ми знайдемо різницю суттєву, звертатимемося у комісію та вимагатимемо переглянути рішення". «Патріоти України» звернули увагу на обмовку прем’єра , що комісія з державного регулювання не підпорядкована Уряду.

Коли і яким чином перевірятимуть економічну доцільність нового платежу – достеменно не відомо. А ось термін його введення у дію встановлено чітко. Абонплату братимуть, починаючи з 1 квітня, незалежно від обсягів споживання, і виходячи з потужності споживача ( залежить від типу газового лічильника). Структура витрат на газ виглядає наступним чином: оплата, як товару - 4942 грн. за тисячу куб. м., плюс гранична націнка газопостачальної компанії - 3,2%; окремо - абонплата. Тариф враховуватиме витрати "Укртрансгаза" частка яких у загальній структурі становить 23%.

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...